Over ons

vd Burgh Schilderwerken

Een familiebedrijf verankert in de regio

W van der Burgh Schilderwerken is van generatie tot generatie uitgebouwd tot wat het bedrijf nu is: een servicegerichte organisatie met ervaren vaklieden tot haar beschikking.

Ons bedrijf is in 1859 opgericht door dhr. Piet van der Burgh, de overgrootvader van de huidige eigenaar Wim van der Burgh. Met een eerste vestiging inclusief verfwinkel aan de ’s-Herenstraat 52 in Maasland verzorgde het bedrijf de schilder- en glaswerkzaamheden in de omgeving van Maasland.

6956424-1
Bovenstaande foto is genomen tijdens het 100-jarig bestaan van ons bedrijf.

In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een toonaangevend onderhoudsbedrijf in de regio. Met grote opdrachtgevers zoals woningcorporaties Maasdelta Groep en Wonen Midden-Delfland, maar ook particulieren en bedrijven zijn wij in staat om voor ieder project de beste oplossing te bedenken.

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Het Hofleverancierschap is een Koninklijke onderscheiding voor kleine tot middelgrote bedrijven die ten minste 100 jaar oud zijn en een goede reputatie hebben in de regio. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Wim van der Burgh, 5de generatie eigenaar van Schildersbedrijf W. van der Burgh nam namens het gehele bedrijf in 2009 deze unieke onderscheiding aan uit handen van toenmalig Commissaris van de Koningin van Zuid-Holland Jan Franssen. Wim noemde het destijds ‘een geweldige kroon op ons werk’.

150-jarig bestaan, Hofleverancier, Schildersbedrijf W. van der Burgh