Vastgoedonderhoud

Vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit

In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een partner in compleet vastgoedonderhoud. Met een vooruitstrevende visie op vastgoedonderhoud en de beschikking over ervaren vaklieden werken wij tijdens een project altijd samen met de klant toe naar het beoogde eindresultaat.

Ieder project is anders. Het beoogde eindresultaat van ieder project is verschillend en ligt bij elke stakeholder anders: energiebesparing, wooncomfort, vernieuwing. Door gecoördineerd samen te werken met gespecialiseerde onderaannemers maken wij bij ieder project gebruik van de expertise van goede vakmensen. Zo voorzien wij u in kwalitatief vastgoedonderhoud.

Planmatig onderhoud

U wilt zekerheid over de kwaliteit en kosten van onderhoud op de lange termijn? In ons vindt u een betrouwbare partner waaraan u planmatig onderhoud met een gerust hart kan overlaten.

Houtsanering

Vooral in verouderde wijken komt houtrot tegenwoordig erg veel voor. Onze ervaren houtsaneerders houtrot op een kwalitatieve en efficiënte manier. Vooraf wordt er met een uitgebreide inspectie bekeken of de houten bouwdelen in het geheel moeten worden vervangen of dat de aangetaste delen nog voldoende kunnen worden behandeld.

Ventilatie

Ventilatie is voor een gezonde leefomgeving erg belangrijk. Een goed ventilatiesysteem draagt bij aan deze prettige leefomgeving. Door middel van speciale roosters en klepramen in combinatie met isolatieglas is de ventilering van een woning erg nauwkeurig te regelen.

Oog voor de bewoner

Tijdens een project moet een bewoner zo min mogelijk last hebben van ons. Voorafgaand aan een project maken wij aan bewoners duidelijk wat er precies moet gebeuren, wanneer het gaat gebeuren en hoe het gaat gebeuren. Zo is iedereen in de wijk betrokken bij het gehele proces. In overleg met de opdrachtgever is het mogelijk om bewoners bepaalde individuele wensen zoals de kleur van het schilderwerk te laten bepalen. Daarnaast wordt er tijdens het project meerdere malen geëvalueerd en worden er spreekuren gehouden.

Neem contact op »